Mayıs 2023 Güncel (UPDATE) Derin internet - Dijital Mahremiyet Nedir? Nasıl Sağlanır? Matrix'ten Nasıl Çıkılır? - Deep Webook

Gizli wiki bağlantıları 2023 . Deep web ve karanlık web siteleri kategoriye göre sıralanmıştır. Deep web'in en karanlık web sayfalarını burada bulabilirsiniz. Dark web, Deep web.

Translate (Enable JavaScript and cookies to continue )

16 Kasım 2022 Çarşamba

Derin internet - Dijital Mahremiyet Nedir? Nasıl Sağlanır? Matrix'ten Nasıl Çıkılır?

BAĞIŞ YAPIN: Bu projenin canlı kalmasına yardımcı olmak istiyorsanız, bağışlarınızı gönderebilirsiniz. BURAYA TIKLAYARAK bağış sayfasına ulaşabilirsiniz

 Derin internet - Dijital Mahremiyet Nedir? Nasıl Sağlanır? 

Mahremiyet ve anonimlik son yıllarda yok olma noktasına indirildi (Obama'ya teşekkürler). Kişisel, özel bilgilerimiz stoklanır ve bir depodaki çok fazla envanter gibi en yüksek teklifi verene satılır . Ulusal Güvenlik Mektupları , mahkeme gözetimi olmadan arama motorlarımızdan, kütüphanelerimizden ve kitapçılardan sayısız kayıt talebinde bulunmak için yazılır . E-posta ve özellikle aranabilir veriler , onu almak isteyebilecek hiç kimseden pratik olarak korunmaz. Tüm elektronik iletişimlerimiz dinleniyor . Devasa devlet veri madenciliği planlarıWeb'de yayınladığımız her şeyi kaydetmek için inşa ediliyor. Birçok işyerinde, işverenler çalışanlarının İnternet erişimini gözetler ve kontrol eder ve bu uygulama yaygın olarak kabul edilebilir olarak kabul edilir.

Bunlar karanlık zamanlar. Uyuşturucu, Porno ve Terör Savaşları sayesinde Dördüncü Değişiklik neredeyse tamamen ortadan kalktı. Herhangi bir duruşma avukatı size, özellikle üçüncü bir tarafın elindeki dijital kanıtlar için, kanıtları hariç tutmanın temeli olarak artık mantıksız araştırmalara güvenemeyeceğinizi söyleyecektir . Aynı şekilde, İlk Değişiklik, istisnalar ve hükümlerle parçalandı ve yalnızca büyük şirketlere karşı maliyetli (ve genellikle anlamsız ) mahkeme savaşlarıyla mücadele edecek parası olanlar için gerçekten mevcut . Kısacası şirket karlarını etkilemediği sürece istediğinizi söyleyebilirsiniz .

Tüm bu faaliyetlerin kabul edilen norm olduğu yasal bir duruma nasıl geldik, tam olarak emin değilim. Bu, işteki ve evdeki işlevimizin çalışkan bir köle işlevi gördüğüne dair temel bir varsayımdan kaynaklanıyor gibi görünüyor - her zaman üstlerimizin doğrudan gözetimi ve tam kontrolü altında tek bir ekonomik çıktı birimi; bu gözetlemeyi kabul etmeliyiz çünkü bizi sadece kötülükten korumak için izleyen iyiliksever derebeylerimizden saklayacak hiçbir şeyimiz olmamalıdır.

Bu görüşün yanlış olduğuna inanıyorum. Dahası, gelgiti tersine çevirmenin zamanının geldiğine inanıyorum. Bu belge, mahremiyet, ifade özgürlüğü ve anonim ağ erişimi hakkınızı, hem özel hem de cezai soruşturma dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak üzere (bu durum masumların başına çok daha sık gelir) en acımasız koşullar altında bile korumanın yollarını sağlamayı amaçlamaktadır. insanların düşünmek isteyebileceğinden daha fazla insan). "Öyleyse ne diyorsun? Kurşunlardan kaçabileceğimi mi?" "Hayır.. Sana söylemeye çalıştığım şey, hazır olduğunda buna gerek kalmayacak."

Hayatınızın geri kalanının ilk gününe hoş geldiniz.

Belge Organizasyonu

Bu sayfayı okumaya başlamadan önce, bu sayfada gösterilen Şeytan bağlantıları hakkında bir yorum yapmak istiyorum. Bu sayfayı inceledim ve evet bazı şeylere katılıyorum; bize yalan söylendiğini... Ama biliyor musun? Demons sayfasına gittiğinizde insanların birbirinin rakibi olduğunu görürsünüz. Benim dünya görüşüme göre, biz rakip değiliz.

Rakip olmak, iş anlaşmalarında sahtekârlık, yalan, aldatma ve birbirini becerme üretir. Üzerinde yaşadığımız gezegenden bahsetmiyorum bile. Köle olmak için yaratıldığımızı söylüyorlar, peki sözde güçlü efendiler veya Tanrılar için 1 mesajım var; neden kendini göstermiyorsun? siz bir avuç korkak mısınız nesiniz? Çünkü bazılarımız seni her zaman, her yerde becerebilir! Öyleyse devam edin, sürtükler.



Bu belge yedi bölüm halinde düzenlenmiştir. İlk bölüm giriş niteliğinde bir felsefi tartışmadır ve sonraki altı bölüm, kim olduğunuzla ilgili bilgileri ağ bağlantınıza veya özenli bir bireye sızdırabileceğiniz altı ana yola dayanmaktadır.


  1. matris
    • Matrix'in ne olduğu, nasıl çalıştığı ve ona nasıl direnilip altüst edileceği üzerine bir tartışma. Bu, bu NASIL'ın felsefi temellerini ve yazarın bu belge üzerinde bir yılı aşkın bir süre durmaksızın çalışma ve ardından ücretsiz olarak dağıtma motivasyonunun arkasındaki itici gücü oluşturur. Okumak gerekli değildir, ancak şiddetle tavsiye edilir.
  2. Bilgisayarınızın Ağ Öznitelikleri
    • Buna ağ donanımı (MAC) adresiniz, IP adresiniz ve 802.11 takma adınız dahildir. Bu bölümde, bu özniteliklerin her birinin yanı sıra ağ verilerinizin kendisini gizlemenin yolları açıklanmaktadır.
  3. Yerel Programlar ve Hizmetler
    • Çalıştırdığınız çeşitli programlar, sizinle ilgili bilgileri ağa sızdırabilir. Bu bölümde bunların nasıl kapatılacağı anlatılmaktadır.
  4. Web ile ilgili sızıntı
    • Ağ özniteliklerinizi gizlemek için adımlar attıktan sonra bile, web tarayıcınız aracılığıyla kim olduğunuz hakkında şaşırtıcı derecede büyük miktarda bilgi sızdırmak hala mümkündür. Dikkatli olmazsanız, web sitelerinin bir proxy (hatta Tor) üzerinden yönlendirme yaptıktan sonra orijinal IP'nizi belirlemesi bile mümkündür.
  5. Müdahaleci Gözetim
    • Bazı ortamlarda (halka açık bilgisayarlar, laboratuvarlar, baskıcı iş yerleri), bilgisayarınız dinleme cihazına sahip olabilir ve üçüncü bir tarafın kasıtlı olarak doğrudan gözetimi altında olabilir. Bu bölüm nelere dikkat etmeniz gerektiğini açıklamaktadır ve aynı zamanda aynı araçları faaliyetlerinizi gizlemek için kendi avantajınıza nasıl kullanacağınızı da açıklamaktadır. Ekipmana el konulması durumunda bilgi ifşasını azaltmak için alabileceğiniz önlemleri de kapsar. Anonim İletişim
    • Önceki 4 bölüm, kimliğinizi ifşa etme korkusu olmadan İnternet kaynaklarına nasıl erişileceğini ele aldı. Ama ya söyleyecek bir şeyin varsa? Bu bölümde, verileri yayınlamanın ve anonim olarak iletişim kurmanın incelikleri ve püf noktaları ele alınmaktadır.
  6. Fiziksel Etkileşim
    • İnternet üzerinden anonimliğin nihai amacı, onu fiziksel dünyaya taşımaktır: parayı kullanmak ve gözetlenme korkusu olmadan ürün alıp satabilmek ve başka türlü iş yapabilmek. Bunu yapmanın araçları mevcuttur, ancak çoğu ortalama bir birey için engelleyici derecede pahalıdır. Bununla birlikte, çoğu durumda, düşük maliyetli, "yeterince iyi" alternatifler biraz ekstra çabayla elde edilebilir. Umarım, Anonim Ekonomi büyümeye devam ettikçe, onunla güvenli bir şekilde etkileşime girmeye yardımcı olacak araçlar, kendileri karlı metalar haline gelir.


Bu Belgeyi nerede bulabilirim?

Bu belgenin en son sürümü http://n4ez7vf37i2yvz5g.onion/howtos/ExitTheMatrix veya http://jdoe.freeshell.org/howtos/ExitTheMatrix adresinde bulunabilir . Anonimlik Portalı, diğer bazı belgelerle birlikte bir ayna da sağlar. Kendi kopyalarını yansıtmak veya oluşturmak isteyenler bu web tarball'ını indirebilir. Bu örnek, xmlto html ExitTheMatrix.xml ile oluşturulmuştur.

Lisans

Bu çalışma, Creative Commons Share Alike v2.5 lisansı altında lisanslanmıştır.

Kredi

Bu belge, herkesin korkusuzca buluşabileceği, ticaret yapabileceği ve sohbet edebileceği özgür, açık bir dünya inşa etmek için uyum içinde çalışan milyonlarca kişinin sıkı çalışması sayesinde var oldu. Bir gün Adam yanacak (Yanan Alevin Ayaklanması) .

Aynı zamanda The Man'e de teşekkür etmek isterim, çünkü o olmasaydı, herkesin korkusuzca buluşabileceği, ticaret yapabileceği ve sohbet edebileceği özgür, açık bir dünya inşa etmek için uyum içinde çalışan milyonlarca insanın bu kadar büyüleyici bir hobisi olmazdı.

Ayrıca, beni çeşitli haber makaleleri, yazılımlar, FIXME çözümleri vb. konusunda bilgilendiren onlarca kişiye teşekkür etmek istiyorum. Yardımınız çok takdir edilmektedir!

Geribildirim ve Yardım

Önemli olduğunu düşündüğünüz herhangi bir şeyi kaçırdıysam veya net olmayan bir şey varsa, lütfen benimle <aceevader]-at-[mailvault.com> adresinden e-posta yoluyla iletişime geçin. Özellikle metinde bulunan FIXME'leri kapsayacak herhangi bir materyaliniz varsa, lütfen bana e-posta gönderin. Gizli anonimlik tavsiyesine veya yardımına ihtiyaç duyan biriyseniz, parolanın sızmasını önleme konusunda hiçbir denetimim olmadığı için posta kasası GPG anahtarımı KULLANMAYIN. Bunun yerine, bu anahtarı kullanın. Posta kasası ABD içinde yer almasa da (ve bu nedenle en olası saldırı biçimine tabi değil: Ulusal Güvenlik Mektubu), başka bir şekilde zorlanabilecekleri söz konusu değil. GPG'ye aşina değilseniz, size yardımcı olması için grafiksel bir kullanıcı arabirimi kurmayı düşünebilirsiniz.


bağlantıyı değiştir.


Onion.ly Tor2Web Proxy'si

Access any .onion hidden service , including the new v3 addresses by adding a ".ly" at the end like these examples:

zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5xgfuvpdf6otjiycgwqbym2qad.onion.ly
raptora2y6r3bxmjcd3xglr3tcakc6ezq3omyzbnvwahhpi27l3w4yad.onion.ly
it7otdanqu7ktntxzm427cba6i53w6wlanlh23v5i3siqmos47pzhvyd.onion.ly
papyrefb3jewa7fdbakdomx2pj576w7u25fk3kjk6gyyuofz5awcu4id.onion.ly
darkfailenbsdla5mal2mxn2uz66od5vtzd5qozslagrfzachha3f3id.onion. ly

Tor2Web sunucumuz , önbelleğe alma proxy ağımız aracılığıyla isteklerinizi otomatik olarak hızlandırır. Hiçbir istek günlüğü tutmuyoruz ve hizmetimize HTTPS şifreleme yoluyla erişilebilir.

En yüksek düzeyde güvenlik arayanlar Tor Tarayıcı'yı indirmelidir.

İletişim

Lütfen kötüye kullanım şikayetlerini veya sorularını şu adresteki yöneticilere yönlendirin: abuse@onion.ly


HTTPS Şifreli

Daha hızlı yükleme süreleri için önbelleğe alma
Kayıt Yok

Aşağıdaki örneklerde olduğu gibi sonuna bir ".ly" ekleyerek herhangi bir tarayıcıdan yeni v3 adresleri dahil herhangi bir .onion gizli hizmetine erişin:


zqktlwiuavvvqqt4ybvgvi7tyo4hjl5xgfuvpdf6otjiycgwqbym2qad.onion.ly
raptora2y6r3bxmjcd3xglr3tcakc6ezq3omyzbnvwahhpi27l3w4yad.onion.ly
it7otdanqu7ktntxzm427cba6i53w6wlanlh23v5i3siqmos47pzhvyd.onion.ly
papyrefb3jewa7fdbakdomx2pj576w7u25fk3kjk6gyyuofz5awcu4id.onion.ly
darkfailenbsdla5mal2mxn2uz66od5vtzd5qozslagrfzachha3f3id.onion. ly

Tor2Web sunucumuz , önbelleğe alma proxy ağımız aracılığıyla isteklerinizi otomatik olarak hızlandırır. Hiçbir istek günlüğü tutmuyoruz ve hizmetimize HTTPS şifreleme yoluyla erişilebilir.

En yüksek düzeyde güvenlik arayanlar Tor Tarayıcı'yı indirmelidir.
İletişimLütfen kötüye kullanım şikayetlerini veya sorularını şu adresteki yöneticilere yönlendirin: abuse@onion.ly
BAĞIŞ YAPIN: Bu projenin canlı kalmasına yardımcı olmak istiyorsanız, bağışlarınızı gönderebilirsiniz. BURAYA TIKLAYARAK bağış sayfasına ulaşabilirsiniz

Hiç yorum yok: